Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Παρακαλέστε τον Αγιο Γεράσιμο για... γιατρό!!!!!!!

Με χιούμορ αποφάσισαν να αντιδράσουν οι γιατροί του νοσοκομείου Κεφαλλονιάς στα διαχρονικά προβλήματα ελλείψεων προσωπικού στον τομέα υγείας του νομού. Συγκεκριμένα, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία, με άκρως χιουμοριστικό αλλά και καυστικό τρόπο, συμβουλεύουν τους πολίτες να προσαρμόσουν την καθημερινότητά τους, ώστε να φροντίσουν να... μη χρειαστούν τους γιατρούς, παρά μόνο συγκεκριμένες μέρες! Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οδηγίες προς του Κεφαλλονίτες και Θιάκους

1) Σας παρακαλούμε μην πάθετε έμφραγμα, παρά μόνο… την Τρίτη 18 Μαΐου. Τις υπόλοιπες ημέρες ο καρδιολόγος θα βρίσκεται κάπου εντός του νομού.
2) Σας παρακαλούμε μην πάθετε εγκεφαλικά, αιμορραγίες, μηνιγγίτιδες, παρά μόνο στις 30 Μαΐου. Τις υπόλοιπες ημέρες παρακαλέστε τον Αγιο Γεράσιμο να έχει ο γνωστός του γνωστού σας το τηλέφωνο του παθολόγου, μήπως και τον βρει.
3) Αυτό τον μήνα μην γεννήσετε πρόωρο.
4) Απαγορεύεται ρητά η οδήγηση παντός τύπου οχήματος, ακόμα και παιδικού καροτσιού. Δεν διαθέτουμε ούτε χειρουργό, ούτε παιδίατρο.
5) Αν αποφασίσετε να υποβληθείτε σε επείγον χειρουργείο, σας παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας ό,τι διαθέτετε σε παυσίπονο, αναλγητικό, αλκοόλ κλπ., γιατί δεν διαθέτουμε αναισθησιολόγο.
6) Παρακαλούμε να πίνετε πολλά νερά, γιατί δεν διαθέτουμε ουρολόγο.
7) Κόψτε το κάπνισμα αμέσως, δεν διαθέτουμε πνευμονολόγο (αυτό είναι το μόνο θετικό).
Κεφαλλονίτες, βοηθήστε να μην κλείσει το νοσοκομείο σας. Σας καλούμε να βοηθήσετε με όποιο μέσο μπορείτε στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει για να παραμείνουν ανοιχτές οι κλινικές του νοσοκομείου και να μη γίνει απλό κέντρο διακομιδών.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου